söndag 5 april 2009

Long time no see..

Hej

Jaha nu var vi där igen. Dags för tävlingar. Var och tävlade i Veberöd förra veckan och lyckades med det sämsta tävlingsresultatet hittils 128.5 poäng. Den störst boven i dramat var platsliggningen. Vi nollade eftersom Guinness pep sig igenom hela platsliggningen och satte sig upp. Jag får ju säga att jag är glad att han iallafall satt kvar. Vi har haft problem med lite pip innan men inte i närheten av det han åstadkom då. Får träna lite mer på det.

Trots dåliga reslutat tyckte jag att det kändes ganska ok. Det var inte riktigt så ångestladdat som det har varit innan och det var lättare att hantera nederlaget än vad det har varit innan.

Så nu tar vi nya tag och har anmält oss till Svalöv den 10 maj och Lund den 17 maj. Så får vi se hur det går.

Jag får försöka träna så mycket platsliggning som möjligt och jag kommer att lägga krutet på att träna med mycket störning. Jag behöver få Guinness att fokusera på mig. Momenten i sig kan han så det är inte det som fattas. Sedan får jag väl gå en kurs i tävlingspsykologi eller mental träning. Vad vet jag.....

Härom dagen när vi var på rallylydnad fick vi låna Annas pipboll. Väldigt bra... nu har jag skaffat en pipleksak som heter Kebbe.. (han är blå och har en fin keps). Fungerar också väldigt bra.

Vi var tvungna att handla lite goda ben och annat också för idag var det ju Guinness födelsedag. Lill-ponken har fyllt tre år.

Nu får vi se hur lång tid det tar tills jag uppdaterar nästa gång......

5 kommentarer:

Pamela sa...

Kul att det blir lite uppdateringar ibland! Skoj med lite tävlingar! Momenten sitter skitbra på Guinness! Så skoj o se! Vi får åka o träna på fler okända ställen för att få fler störningstillfällen, inte klubben som blivit vårt andra hem =P
Ha det bra!

Anna o Pelle sa...

Yes, yes! Kul att du anmälde dig till Svalöv och Lund!
Som Pamela sa, han kan momenten det är störningen hán måste träna på. Du kanske ska variera med andra övningar också i störig miljö?
Har fortfarande inte bränt filmen på dig o Guinness... *dåligt samvete*
Ha det gott!

Karin L sa...

Har tips på en jättebra bok till mattes tävlingsnerver; Lyckas på tävling. Tävlingspsykologi och mental träning för hundsportare
Författare: Niina Svartberg. Köp o läs om du inte redan gjort det
:-). Lycka till framöver!

Jenny sa...

Glad påsk Malin!!! Ha en härlig helg med mycket gott att äta.//Jenny

Lucas & Co sa...

Nej men se vad händer här?? Uppdaterat minsann! Så roligt!
Grattis till Guiness i efterskott på treårsdagen =). Skoj att ni ska tävla mer, det e bara att fortsätta tills det sitter! Hoppas ni haft en bra påsk, kramar!